Friday, April 24, 2009

TT aT KeDai MaMak DePaN TeScO, Ampang & LePak aT GeNTiNg…

17 ApriL 2009.. 10.oo pm…

Biasanye setiap ari Jumaat malam Sabtu mesti / wajib ade TT untuk zone 1.. TT x rasmi time weekdays pun boleh dkatakan selang sehari… Me x follow la time weekdays… x larat laaa… balik kj then g TT… Me follow time me lapar jea… Hik3…

This week TT at Kedai Mamak depan Tesco, Ampang..TT start kul 9.30pm.. Biasa la janji melayu kul 10.00pm baru la semua sampai…We sampai baru de 2,3 org jea….TT kali nie diskus pasal Konvoi ke Teluk Batik, Perak pada 1 Mei 2009…Diskus jugak xtvt yg akan djln kan…Tunggu…. Nanti Me akan uploadkan gambar2 nye.. X sabar nk g bercuti.. bestnye.. Trip ke Pulau Pangkor pun tmasuk sekali…

Baru jea duduk me ternampak la ‘Steamboat’.. konon x nk mkan mlm yg berat2… so, we decide mkn steamboat jeaa….

P1100491 P1100489  P1100493Nie la hasilnye… Huk3.. Kuahnye ok laaa.. Tp x sesedap kat uptown Danau Kota… Boleh laaa… Layannnnn……!!

TT mlm nie ramai gak la yang dtang dlm 15 biji kete… sehinggakan kedai ala2 mamak nie x cukup meja n kerusi… ciap berebut lagi… Me lepak la ngan mak buyung sorang niee…. Bergossip la pe lg.. huhu..Mak buyung pun x kisah lepak mlm nie… sporting…Mak buyung lagi seorg x dpt datang coz perut meragam…SadLama gak la mereka2 bdiskus.. macam2 hal… bgossip, mengumpat semua de..hahahhaha…

Jam hampir kul 2.00am… De salah seorg member bg idea after this go to Genting minum kopi….Surprisementang2 la esok cuti… Ramai gak la yang menyokong… Me decide nk follow… Esok kan saturday….

We all naik Genting dlm kul 2.ooam.. Lebih kurang 8 biji kete yang follow…Sedang asyik melayan lap bukit genting…. tup…Tup..Tup… kete Panjang tenperature naik… So, kitaorg semua stop…

P1100509  P1100512

Sementara menunggu temperature turun.. Masing2 sempaat lagi b’bincang…. Entah la pasal pe…hehee…Sempat la me bpossing… Walau pun kesejukkan… ahaks…!

 P1100501

Lebih kurang setengah jam… Temperature back 2 normal… We teruskan lg perjalanan ke Genting… DancingWe all sapa kat atas genting dlm kul 3.30pm… Oleh kerna malam minggu.. Parking penuh.. n x tau nk lepak kat mane… so, we all lepak jap kat tepi jlan…

P1100513

P1100517

P1100518   X lama kitaorg lepak kat c2… datang security clamp kete2 yang parking kat tepi jalan… B4 sempat diaorg clamp kitaorang punya kete…We all gerak turun ke Awana…  Minum di kedai Mamak berhampiran Awana Hotel..

Me just minum shj.. X larat nak makan… My hubby makan lg maggie goreng… x tahan tgk member2 makan… Makan sambil tgk bolaaaa…..

Dalam kul 4.30am kitaorg turun… Oleh kerna de seorg member nie esok keje… Kalau de x yg kj… x mungkin balik lg… Sad

Me sampai dirumah kul 5.00am…Penat sesangat.. Tp seronok la dapat mengirup udara yang segar.. n dapat melihat pemandangan di waktu mlm yang penuh dgan lampu… Big Hug

2 comments:

  1. emmm.. nie la kj nye.. b4 have big comitment...hik3.. ;)

    ReplyDelete